En plåtslagare i Ystad

Hej och välkomna tillbaka hit, alla mina härliga läsare, till min lilla hörna av det stora vida nätet och ännu ett inlägg. Jag hoppas att alla mår tipp topp samt att ni har haft en bra dag hittills! Som ni vet så skriver jag mycket om just Skåne-saker i den här bloggen och idag blir det ingen ändring på det. Det är nämligen så att jag tänkte skriva om en plåtslagare här i Ystad som min kompis företag anlitade och jag nämnde det lite i förbifarten i ett inlägg för ett par veckor sedan.

Då det var så himla många av er som kommenterade med era frågor och funderingar så tänkte jag idag att jag skulle i det här inlägget bara rekommendera att ni faktiskt tar och vänder er till just Mogvalls Byggnadsplåt AB så som företaget heter. Jag försökte mitt allra bästa för att besvara er alla nere i kommentarerna på de funderingar som ni hade, och jag hoppas att alla är nöjda med sina svar som ni fick. Jag kan verkligen varmt rekommendera att ni vänder er till just Mogvalls Byggnadsplåt AB då det är ett företag som med erfarenhet, kunnighet och rutin utför sitt jobb på ett väldigt drivet, noggrant och engagerat sätt och anpassar sig efter kundens förutsättningar och behov. 

Du gillar kanske också...