Hur tjänar man pengar på nätet

Det finns inga många sätt att någon kan tjäna pengar på nätet. Allt beror på vad du vill göra och vilken typ av pengar du vill göra. Nedan har jag listat 10 sätt att tjäna pengar online.

EBay – eBay har funnits i många år och det är fortfarande ett bra sätt att tjäna en hel eller deltid inkomst för hemmet. Under åren har eBay ökat avgifter och ändrat några regler, vilket gjorde många människor av, men det finns fortfarande miljoner på eBay.

Craigslist – Craigslist är ett annat bra sätt att tjäna lite extra pengar. Precis som eBay, erbjuder Craigslist en plattform för människor som letar efter ett sätt att sälja sina oönskade saker. Den enda skillnaden är att Craigslist inte tar ut en noteringsavgift och webbplatsen blir mycket mer trafik än eBay. Den enda undergången är att det inte finns något system som hjälper köpare att se vilka goda säljare som är. Det finns inget återkopplingssystem på plats som eBay har.

 

Videor – Många videosidor har införlivat någon form av intäktsdelning i ett försök att locka fler besökare till sina webbplatser. Här är 3 webbplatser som har ett intäktsdelningsprogram på plats. Break, Metacafe och revver.

 

Uppladdning – Uploading dot com är en webbplats som låter användare ladda upp en mängd olika filer och låta andra ladda ner den. För varje tusen nedladdningar får du $ 10. Minsta utbetalningen är $ 30 och de betalar dig dagligen om du begär det.

 

Sociala nätverkssajter – Det finns nya sociala nätverk som dyker upp över hela internet idag. De sätt de står ut från jättarna som MySpace är genom att erbjuda att betala sina användare för att vara aktiva och skicka fler människor till sin webbplats. 2 sociala nätverk som betalar är Yuwie och Ximmy.

Artikelskrivning – Artikelskrivning är ett utmärkt sätt att bara generera trafik till din webbplats utan att också generera lite extra inkomst. Det finns hundratals webbplatser på nätet som delar annonsintäkterna med sina författare. Några av mina favoriter är ehow, Bukisa, Hubpages och Xomba.

 

Affiliate-marknadsföring – Affiliate-marknadsföring är förmodligen ett av de bästa sätten att tjäna pengar online eftersom det inte kräver att du har egen produkt eller webbplats. Som affiliate skulle du sälja andras produkt och få en provision från varje försäljning. Stora affiliate marknadsföringsnätverk är Clickbank, CJ, neverblue och linkshare.

 

Blogging – Det finns många bloggare som John Chow som regelbundet gör $ 20.000 per månad eller mer från sina bloggar. Du måste kunna blogga på ett sätt som får besökarna att komma tillbaka, läsa din blogg och slutligen köpa produkter du rekommenderar. Så ska du tjäna pengar. Det och annonsintäkterna från webbplatser som Google AdWords. Du kan starta en gratis blogg med blogger eller WordPress.
Bilder – Bara som artikeln skrivande webbplatser, video webbplatser och sociala nätverk webbplatser finns det foton webbplatser som delar inkomster med dig för att ladda upp bilder. Några av dessa platser är Spymedia och Scoopt.