Tjäna pengar hemifrån


Tjäna pengar hemifrånNödvändiga verktyg för att få det att fungera hemifrån

OK så exakt vad som förklarades ovan kan låta komplicerat, och det kan det vara om du försöker göra allt själv. Det är därför du behöver rätt programvaruverktyg som ska hjälpa till med att processen ovan är smidig och enkel. Följande verktyg är exakt det som gör det möjligt för dig att tjäna en stor inkomst online på autopilot med bara 1-3 timmars arbete. Här är de: Source.

1) Du behöver en bärbar dator eller PC att jobba på samt internetanslutning – Det är uppenbart, eller hur?

2) Du behöver en tjänst eller produkt på hög kvalitet att tillhandahålla – Något jag kom på är att otaliga människor letar efter lösningar på sina problem online. Såsom jag påpekade ovan sökte jag online för en metod för att generera inkomst hemifrån eftersom jag ville ha flexibilitet att investera mer tid med min partner och göra de viktiga sakerna jag tycker om att göra.

Så när jag tänkte på mig själv när jag sökte efter en lösning såg jag att det fanns tusentals och tusentals individer som letade efter lösningar på deras problem med. Med det sagt måste du ha en produkt på hög kvalitet som löser problem på en massmarknad.

Till exempel, låt oss säga att någon söker på Google för “hur tappar man 5 kg på 3 veckor”. Om du hade ett föremål som gav den personen alternativet, tror du inte att en person mer sannolikt kommer att köpa den produkten från dig om de hittade din lösning online? Jo då!

3) Du behöver ett system! Detta är det! Så snart du har föremålet behöver du ett system som kommer sälja och informera kunder för dig. Detta system består av 3 huvuddelar.

En infångningssida eller squeeze-sida – som jag nämnde ovan, att generera leads är en del av processen. En infångningssida tjänar det syftet. Det ger besökaren en chans att kolla in ditt erbjudande i utbyte för deras email.

Så fort som besökarna går in på deras e-post blir de leads. Nu när de har givit dig sina e-post kan du återinföra dem till erbjudandet om de inte köpte din produkt eller inte hade tid att se detaljerna om den.

En autosvarare – När en person har skrivit in sin på e-post på squeez-sida behöver du en programvara som lagrar e-postmeddelandet och hanterar det. Det är en autosvarare.

Du kan inte bara skicka ett mail till många personer på en gång, du kan också konfigurera automatiska e-postmeddelanden som kan skickas direkt när en person prenumererar och blir lead.Tjäna pengar hemifrån 

Tänk på autosvararen som en assistent som kan skicka ut e-postmeddelanden på dina vägnar. Detta är ett måste för automatisering och för listbyggnad. Ju större listan över personer som är intresserade av dina produkter, service eller möjlighet, ju mer pengar du gör.

En försäljningsvideo – En försäljningsvideo är en video som din ledning kommer att riktas till leads efter att de har angett sitt e-postmeddelande på inspelningssidan. Denna video kommer att förklara eller ge mer information om erbjudandet. Då kommer leadsen att ha möjlighet att köpa ett sådant produkt och tjänster.

En utcheckningsklass – När personen tittar på försäljningsvideoen och väljer att det som erbjuds är idealiskt för dem. Den personen kommer att ha möjlighet att klicka på köp eller en tilläggsknappen, som sedan leder dem till kassan för att göra ett köp.

4) Lär dig att få trafik (besökare på internet) till ditt system – Att få trafik är gasen till motorn. Enkelt uttryckt, om du inte får trafik får du inte pengar. Om du är helt ny på detta, behöver du naturligtvis få rätt utbildning för att kunna utföra, men de är enklat att göra så fort du kommer hänga på det.