Måleri från Oxie

Har länge velat utföra ett projekt ute på sommarstugan, men då jag själv inte alls har haft tiden för det riktigt så kände jag att jag fick se till att anlita ett måleri från Oxie som skulle kunna hjälpa mig med just detta arbetet. Jag kontaktade därför Milis Måleri och efter att ha pratat igenom projektet under en väldigt kort stund så körde dem igång med arbetet i verkligen full fart. Otroligt sammanbitna och målmedvetna och ville verkgen försäkra mig om att dem kunde få gjort arbetet på bara två dagar, vilket dem i slutändan gjorde.

Därför ville jag helt enkelt ta mig tiden att passa på och rekommendera Mili Måleri för deras professionella arbete och öga för detalj. Slutresultatet av arbetet blev verkligen helt otroligt bra och det känns därför väldigt skönt idag att man anlitade just dem.